Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Barcelona lähellä kovaa hankintaa – Brasilian maajoukkuemies kiikarissa

Raphinha
AOP

Leeds Unitedin Raphinha on ollut yksi siirtospekulaatioiden suurimmista nimistä. Chelsean kerrotaan olleen jo lähellä miehen hankkimista, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Barcelona on viemässä pidemmän korren.

Barcelona johtaa nyt kisaa Raphinasta sovittuaan 60 miljoonan euron sopimuksesta, joka takaisi brasilialaiselle laitahyökkääjälle raporttien mukaan 5,2 miljoonaa puntaa vuodessa.

Lähteet kertovat, että katalonialaisjätti on tehnyt Leeds Unitedin kanssa myöhäisen sopimuksen, joka vastaisi Chelsean tekemää alkuperäistä tarjousta. Sopimuksen mukaan Barcelona maksaisi siirtosumman talousvaikeuksiensa vuoksi useiden vuosien aikana erissä.

Chelsea näytti olleen jo lähellä sopimusta Raphinan kanssa, mutta lähteiden mukaan miehen neuvottelut päättyivät tuloksemattomina. Huhujen mukaan miehen agentti, Deco, joka on entinen Chelsea ja Barca-peluri olisi painanut viime hetkillä jarrua. Portugalilaisen kerrotaan olevan enemmän tyytyväinen Barcelonan tekemään tarjoukseen, joten tällä hetkellä näyttää siltä, että Raphinhan siirtyy todennäköisemmin Kataloniaan kuin Lontooseen.

Kun sopimuksen yksityiskohdista on sovittu kahden seuran välillä, siirron loppuosa sujuu todennäköisesti sujuvasti. Henkilökohtaisista ehdoista on jo sovittu. Näillä ehdoilla 25-vuotias saa merkittävän palkankorotuksen. Raporttien mukaan Raphinha on sopinut 6 miljoonan euron vuosipalkasta, joka vastaa noin 5,2 miljoonaa puntaa.

Brasilian maajoukkuemies on nostanut viime vuosina osakkeitaan ja siirto Barcelonaan on varmasti Blaugranan kannattajien mieleen. Myös joukkueen pelitapa suosii Raphinhan vahvuuksia paremmin kuin Chelsean vastaava.

Lähde: LeedsLive

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset