Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Onni Valakari haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan – Päästetäänkö mies muihin maisemiin?

Suomi olympiastadionilla.
AOP

Pafos FC:n Onni Valakari kuuluu Suomen lupaavimpien pelaajien joukkoon. Taitavan keskikenkenttäpelaajan lopullinen läpimurto Huuhkajiin on vielä tekemättä. Siirto kovempaan sarjaan saattaisi antaa lisää näyttöpaikkoja myös maajoukkueessa.

Kyproksen liigan Pafos FC:tä edustava Onni Valakari on joukkueensa tärkeimpiä pelaajia ja vastuunkantajia. Nuorukainen ei ole vielä noussut Huuhkajissa samanlaiseen rooliin, vaikka taitoa riittää vaikka muille jakaa.

Valakari kertoo varsin suorasanaisesti MTV Urheilun haastattelussa, että olisi halunnut vaihtaa seurajoukkuettaan jo hyvä tovi sitten. Miehen mukaan tarjouksia on tullut, mutta Pafos ei ole vielä päästänyt suomalaista lähtemään.

– Odotin itse, että siirto olisi tullut aikaisemmin. Halusin lähteä jo ennen edellistä kautta ja tein sen seuralle selväksi.

– Euroopan maista on tullut tarjouksia, joista seura on kieltäytynyt, vaikka tarjolla on mielestäni ollut ihan hyvää rahaa. Yhden seuran kanssa olimme sopineet kaikki jo keskenämme, mutta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen.

Valakarin sopimusta on enää vuosi jäljellä, joten Pafosilla alkaa tulla kiire suomalaisen myymisen kanssa, jotta hänestä saadaan siirtokorvaus.

– Uskon, että siirto on hyvin todennäköinen. Syy miksi tulin Pafosiin, oli heidän aikomuksensa kaupata minut myöhemmin eteenpäin. Tämä on heidän viimeinen tilaisuutensa, Valakari toteaa.

– Toivottavasti löytyisi hyvä seura ja laadukas ympäristö, jossa olisi joka viikko tarjolla kovia pelejä. Koen, että se on se, mitä tarvitsen.

– Tavoittelen kovatasoista ja arvostettua sarjaa, joka toimisi ponnahduslautana Euroopan huippuliigoihin. Paljon laadukkaita pelejä, paljon laadukkaita pelaajia.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat