Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Huuhkajat

Juha Malinen ei jatka tehtävässään – Pikkuhuuhkajille haetaan uutta päävalmentajaa

Juha Malinen
AOP

Palloliitto ilmoitti verkkosivuillaan Juha Malisen astuvan syrjään Pikkuhuuhkajien päävalmentajan paikalta. Malinen teki pitkäjänteistä työtä joukkueen peräsimessä ja vei Suomen lähelle EM-jatkokarsintoja. Mies kertoo tunnelmistaan viisivuotisen valmennuspestin tultua päätökseensä.

Vuodesta 2017 asti Pikkuhuuhkajia valmentanut Juha Malinen ei jatka tehtävässään. Miehen sopimus tuli loppuun, ja vaikka EM-kisapaikka jäikin haaveeksi, Malinen oli kiitollinen vuosistaan joukkueen peräsimessä.

– Päällimmäisenä koen kiitollisuutta siitä, että sain työskennellä tällaisessa työssä viisi vuotta. Minulla on ollut mahtavia työkavereita, ja on ollut hienoa seurata suomalaisen jalkapallon kehitystä läheltä. Koen, että olen oppinut paljon uutta ja kehittynyt valmentajana vielä näilläkin kilometreillä.

– Nykyään päävalmentajan rooli on pitkälti tiimin vetämistä – oma tiimini on ollut todella ammattimainen ja sitoutunut valitsemiimme linjauksiin, Malinen kertoi.

– Työskentely maan lahjakkaimpien nuorten kanssa on ollut suuri kunnia. Olen aina nauttinut siitä, kun saan työskennellä nuorten pelaajien kanssa. Vaikka aina pelataankin tuloksesta, minulle on ollut tärkeintä se, että Pikkuhuuhkajat toimii ponnahduslautana Huuhkajiin. Moni pelaaja nousi meiltä A-maajoukkueeseen – heidän matkaansa on hienoa seurata myös jatkossa.

– Sain ennen karsintoja tavoitteeksi EM-kisapaikan. Se jäi hiuskarvan varaan, mutta selittelyt eivät auta. Vaikka korona häiritsi valmistautumistamme, saimme vedettyä ehjät karsinnat – otimme hienoja voittoja, mutta viimeisessä pelissämme emme pystyneet kaatamaan Norjaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat