Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Maajoukkueet

Englannille historiansa ensimmäinen EM-kulta: “Tuskin vielä ymmärrämme, mitä olemme saavuttaneet”

Englanti voitti EM-kultaa.
AOP

Englanti voitti historiansa ensimmäisen EM-kullan peittoamalla finaalissa Saksan. Sarina Wiegmanin suojatit pelasivat huikean turnauksen ja kultamitalit menivät täysin oikeaan osoitteeseen.

Naisten EM-kisat päättyivät sunnuntaina huikeaan jännitysnäytelmään, kun Englanti ja Saksa kohtasivat loppuottelussa. Varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1 lukemiin ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta, jonka aikana ratkaisijaksi nousi Manchester Cityn Chloe Kelly.

Englannin päävalmentajan Sarina Wiegmanin mukaan voitto oli tärkeä asia monessakin mielessä.

– Tämä turnaus on ollut valtava asia koko Englannille. Tuskin vielä ymmärrämme, mitä olemme saavuttaneet. Läpi turnauksen saimme valtavasti tukea kannattajiltamme. Teimme upeaa työtä ja olen niin ylpeä tästä joukkueesta.

Wiegmanilta kysyttiin Englannin mahdollisuuksista vuoden päästä pelattavissa MM-kisoissa.

– Tämä peli kehittyy huimaa vauhtia. Ei ollut helppo tehtävä voittaa tätä turnausta, eikä siitä tule helppoa MM-kisoissakaan. Mutta nyt meidän on aika juhlia, jonka jälkeen pääsemme lepäämään. Vasta sitten alamme keskittyä MM-karsintoihin.

Ottelun ratkettua Wiegman suuteli kädessään ollutta rannenauhaa. Nainen kertoi koskettavan syyn eleen taustalla.

– Tämä oli siskoni rannenauha. Hän menehtyi ennen turnauksen alkua, mutta uskon, että hän oli mukana tällä matkalla.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet