Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Liverpoolin portugalilaistähti jatkaa Anfieldillä – “Olen todella ylpeä”

Diogo Jota
AOP

Diogo Jota jatkaa uraansa Liverpoolissa. Portugalilaisen uusi sopimus pitää hänet Anfieldillä vuoteen 2027 asti.

Liverpoolin portugalilaishyökkääjä Diogo Jota on sopeutunut Valioliigaan mallikkaasti. Vuonna 2020 Jürgen Kloppin alaisuuteen siirtynyt Jota on ollut tärkeä lenkki joukkueensa hyökkäyspeliä saapumisensa jälkeen. Mies allekirjoitti tiistaina vuoteen 2027 asti kattavan jatkosopimuksen Redsin kanssa. Portugalilainen kertoi mietteitään laitettuaan nimensä papereihin.

– Olen todella ylpeä. Saavuin tänne kaksi vuotta sitten ja olen pystynyt nousemaan tärkeäksi pelaajaksi joukkueessa. Se on ollut koko ajan tavoitteenani. Pitkä jatkosopimus on merkki siitä, että seura on ollut tyytyväinen minuun. Tuntuu todella hyvältä, että tulevaisuuteni on nyt turvattu. En malta odottaa pääseväni jälleen pelaamaan.

Jotalla on ollut hieman epäonnea loukkantumisten kanssa ja tälläkin hetkellä mies on toipumassa reisivammasta. Pelihaluja miehellä kuitenkin riittää ja tavoitteet ovat korkealla ennen uuden kauden alkamista.

– Valitettavasti loukkaannuin Portugalin maajoukkueen mukana viime kauden viimeisessä ottelussa. Olin palannut jälleen Liverpoolin vahvuuteen, mutta vammani uusiutui. Uskon olevani muutaman viikon päästä täydessä pelikunnossa.

– Jos pelaamme joukkueena samalla tavalla kuin viime kaudella, mikä tahansa on mahdollista. Meillä on kaikki mahdollisuudet taistella jälleen pokaaleista.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga