Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

PSG kiinnostunut Manchester Cityn portugalilaistähdestä: Jääkö Barcelonalle luu käteen?

Bernardo Silva
AOP

Paris Saint-Germain on kiinnostunut Manchester Cityn Bernardo Silvasta. Portugalilaistähteä ollaan yhdistetty viime aikoina vahvasti myös FC Barcelonaan.

Bernardo Silvan uskotaan olevan tällä hetkellä Barcelonan ykköskohde siirtomarkkinoilla. Joukkue on viime viikkoina saanut kiinnitettyä Robert Lewandowskin, Raphinhan ja Jules Koundén. Aiemmin heinäkuussa Kataloniaan ovat siirtyneet myös Andreas Christensen ja Franck Kessié.

Kataloniasta keskiviikkoaamuna tulleiden raporttien mukaan Silvan hankintaan ennen siirtoikkunan sulkeutumista suhtaudutaan optimistisesti. Mahdollinen sopimus on kuitenkin lähteiden mukaan riippuvainen siitä, että Frenkie de Jong vaihtaa maisemaa. Hollantilaista ollaan linkitetty pitkin kesää Manchester Unitediin ja Chelseaan.

PSG on nyt kuitenkin valmiina laittamaan oman lusikkansa soppaan ja hankkimaan Silvan Pariisiin.

Lähteiden mukaan ranskalaisjoukkueen uudella urheilutoimenjohtajalla Luís Camposilla on erittäin läheiset välit Silvan ja hänen agenttinsa Jorge Mendesin kanssa. Campos kuului AS Monacon johtoportaaseen kaudella 2016-2017, jolloin Silva oli auttamassa joukkuetta aina Mestarien liigan välieriin asti. Pariisissa Silva pääsisi pelaamaan jälleen Kylian Mbappén kanssa, joka kuului niin ikään Monacon miehistöön kyseisellä kaudella.

Silva oli viime kaudella eittämättä yksi Citizensin parhaista pelaajista, jota Pep Guardiola tuskin haluaa päästää lähtemään. Portugalilainen itse on kuitenkin ilmaissut halukkuutensa vaihtaa maisemaa.

Lähde: Forbes

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset