Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Juventuksen Arthur palaamassa La Ligaan – Bianconeri tavoittelee Italian maajoukkuemiestä

Jorginho
AOP

Juventuksen Arthur Melon lainasiirron Valenciaan uskotaan olevan lähellä. Bianconeri haluaa päästä Arthurista eroon ja on kääntänyt katseensa Chelsean Jorginhoon.

Juventus on halunnut lähettää sekä Arthur Melon että Adrien Rabiot’n muihin maisemiin kesän siirtoikkunan aikana, ja nyt näyttää siltä, että edellinen on lähdössä seurasta.

Lähteet kertovat, että Valencia on hankkimassa Arthurin tulevan kauden mittaisella lainasopimuksella. Valencian manageri Gennaro Gattuso, joka tunnetaan Arthurin ihailijana, keskusteli tiistaina brasilialaisen kanssa tämän mahdollisesta paluusta La Ligaan. Pelaajan uskotaan olevan täysin vakuuttunut siirron kannattavuudesta.

Yksi asia, joka saattaa jarruttaa sopimuksen syntymistä, saattaa olla La Ligan EU:n ulkopuolisia pelaajia koskevat säännöt. Jos Arthurin sopimusta ei allekirjoiteta ennen kauden alkua, Valencian olisi vapautettava yksi kolmesta EU:n ulkopuolisesta pelaajastaan. Tässä tapauksessa Maxi Gómez saattaisi olla pelaaja, joka joutuisi jättämään Mestallan taakseen.

Paul Pogban loukkaannuttua ja Aaron Ramseyn lähdettyä Juvella saattaa olla tarvetta vahvistaa keskikenttäänsä. Juven raportoidaan kääntäneen katseensa Jorginhon suuntaan. Chelsean uskotaan olevan valmis päästämään Italian maajoukkuemies lähtemään, jos Frenkie de Jong saadaan naarattua Lontooseen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset