Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Naisten jalkapallo

Chicago Red Starsin pelaaja Kealia Watt bikinikuvissa paratiisisaarella

Chicago Red Starsin pelaaja Kealia Watt bikinikuvissa paratiisisaarella
Instagram / Kealia Ohai Watt

Kealia Ohai Watt on yhdysvaltalainen jalkapalloilija. Vuodesta 2020 hän on pelannut National Red Soccer League -sarjan Chicago Red Stars -joukkueessa. Hän pelasi Houston Dashissa vuosina 2014-2019. Kealia Wattilla on Instagramissa jo yli 350 000 seuraajaa. Kaunotar on tehnyt vuosien varrella paljon kaupallisia yhteistöitä Instagramissa ja muun muassa promonnut Blink-kuntosaliketjua sekä Under Armour-vaatemerkkiä.

Kealia julkaisee paljon sekä treeneihin, otteluihin että omaan arkeensa liittyviä kuvia seuraajiensa iloksi. Hän vieraili jokin aika sitten paratiisisaarella, josta hän julkaisi kuvasarjan myös Gramissa. Kuvasarjan ensimmäinen kuva on saanut paljon huomiota, sillä hän poseeraa siinä bikinit päällään ja esittelee biksukroppansa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten jalkapallo