Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Thomas Tuchelin luottomies jatkaa Lontoossa – Chelsealle tärkeä jatkosopimus

Cesar Azpilicueta
AOP

Chelsean monivuotinen puolustaja César Azpilicueta jatkaa uraansa Lontoossa. Espanjalainen sopi Bluesin kanssa uuden kontrahdin, joka pitää hänet Stamford Bridgellä kaksi seuraavaa kautta.

Vuodesta 2012 Chelseaa edustanut César Azpilicueta on päättänyt jatkaa lontoolaisseuran riveissä. Espanjan maajoukkuetta 40 kertaa edustaneen puolustajan huhuttiin vaihtavan maisemaa tämän siirtoikkunan aikana, mutta huhuille tuli nyt stoppi miehen jatkopahvin myötä.

– Olen niin onnellinen saadessani jatkaa uraani täällä. Tulin tänne lähes kymmenen vuotta sitten, joten minulla on vahva tunneside seuraan. Käynnissä oleva projekti on todella mielenkiintoinen. Haluan kiittää seuran johtoryhmää siitä, että voin jatkaa matkaani tässä uskomattomassa ympäristössä. Olen todella ylpeä saadessani olla tämän upean seuran kapteeni ja toivon, että saavutamme yhdessä hienoja asioita.

Azpilicueta on ennättänyt Chelsea-uransa aikana voittaa Valioliigan, FA Cupin, Liigacupin, Mestarien liigan, UEFA Super Cupin sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Espanjalainen on ollut viime kausina tärkeä osa Thomas Tuchelin kolmen topparin puolustuslinjaa ja vastuuta on varmasti luvassa reilusti myös alkavallakin kaudella. Azpilicueta on pelannut Chelseassa yhteensä 476 ottelua, joissa hän on tehnyt 17 maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga