Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Frank Lampard luottavaisena Chelsea-ottelun alla: “Se kertoo jotain tämän seuran luonteesta”

Frank Lampard
AOP

Frank Lampard kohtaa Evertonin peräsimessä tänään vanhan seuransa, kun vastaan asettuu Chelsea. Viime kauden päätteeksi lähellä putoamista ollut Everton voi lähteä Lampardin mukaan Valioliigakauteen luottavaisin mielin.

Evertonin viime kaudesta oli lähellä muodostua täysi katastrofi, eikä joukkueen putoaminen sarjaporrasta alemmas ollut kaukana. Frank Lampardin miehistö sai kuitenkin pelastettua sarjapaikkansa viime hetkillä. Englantilaisluotsin mukaan joukkue voi lähteä hyvillä mielin uuteen kauteen. Toffees kohtaa kauden ensimmäisessä ottelussaan tänään Chelsean.

– On mukavaa lähteä uuteen kauteen puhtaalta pöydältä. Joukkueessa vallitsee hyvä tunnelma ja olemme luottavaisia. Se on tärkeää, koska tarvitsemme hyvän alun kaudelle. Lähdemme kauteen samoista asemista kuin muutkin joukkueet.

– Viime kaudella jouduimme takaa-ajajan asemaan, mutta onnistuimme lopulta säilyttämään sarjapaikkamme. Se kertoo jotain tämän seuran luonteesta.

– Pelissämme riittää kehitettävää ja haluan kiinnittää huomioita tiettyihin asioihin. Tasaisuus on yksi niistä. Voimme vain tehdä parhaamme harjoitella kovaa. Toivottavasti pystymme hankkimaan muutaman uuden pelaajan vahvistamaan ryhmäämme.

– Tämä joukkue on menossa oikeaan suuntaan ja teemme kaikkemme jatkaaksemme kehitystä. Meidän täytyy pysyä yhtenäisinä jatkossakin.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga