Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Jürgen Klopp kommentoi tähtihyökkääjän pelikuntoa: “En tiedä onko hän sataprosenttisesti valmis”

Mohamed Salah
AOP

Mohamed Salahia ollaan yhdistetty usean siirtoikkunan aikana muihin maisemiin, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Egyptiläinen kuitenkin pisti huhuille stopin kirjoittamalla jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa. Redsin päävalmentaja Jürgen Klopp otti kantaa hyökkääjän tilanteeseen.

Mohamed Salahin tulevaisuus Liverpoolissa oli yksi tämän kesän siirtoikkunan puheenaiheista, ennen kuin mies solmi vuoteen 2025 asti kestävän sopimuksen Redsin kanssa.

Salah oli joukkueensa mukana viime viikonloppuna Manchester Cityä vastaan pelatussa Community Shieldissä. Egyptiläinen oli loistavalla pelipäällä ja iski yhden maalin Poolin 3-1 voittoon päättyneessä ottelussa.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp kertoi mielipiteensä Salahin pelikunnosta ja kommentoi egyptiläisen tilannetta ennen jatkosopimuksen syntymistä.

– En tiedä onko hän sataprosenttisesti valmis, mutta hän on todella hyvässä kunnossa ja onnellinen ollessaan täällä.

– Molemmilla osapuolilla oli koko ajan vahva usko sopimuksen syntymiseen, mutta huhuja liikkuu aina. On normaalia, että se saattaa vaikuttaa pelaajaan. En kuitenkaan huomannut, että häntä olisi juurikaan häirinnyt ympärillä velloneet puheet. Hänellä oli todella pitkä kausi seurajoukkueen ja maajoukkueen kanssa. “Mo” palaa lomien jälkeen takaisin kuitenkin aina loistavassa kunnossa.

Liverpool avaa Valioliigakautensa iltapäiväin ottelulla Fulhamia vastaan. Salah on todennäköisesti ensimmäisiä pelaajia, jotka Klopp valitsee avauskokoonpanoonsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga