Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten jalkapallo

Manchester Cityn EM-kultamitalisti lopettaa peliuransa

Jill Scott
AOP

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja ja seuralegenda Jill Scott on ilmoittanut ripustavansa nappulakengät naulaan. Englannin maajoukkuepelaaja ehti pelata Cityssä 194 peliä saavuttuaan Manchesteriin vuonna 2013. Vain Steph Houghton ja Keira Walsh ovat pelanneet enemmän otteluita seuran paidassa.

Jill Scottin sopimus Manchester Cityn kanssa tuli päätökseensä tänä kesänä. Nainen päätti samalla ripustaa nappulakenkänsä naulaan ja päättää maineikkaan peliuransa ammattilaisjalkapalloilijana.

Scott oli keskeinen hahmo Cityn menestyksessä, ja hän auttoi joukkueensa Continental Cupin voittoon seuran ensimmäisellä kaudella ammattilaisjoukkueena. Tämän lisäksi Scott pääsi juhlimaan kuutta merkittävää pokaalia Manchesterissä pelatessaan.

Maajoukkuetasolla Scott edusti Englantia yhteensä 161 kertaa 16 vuoden aikana, eikä hänen perintöään kansainvälisellä tasolla voi vähätellä. Hän kuului myös Lionesses -ryhmään, joka päätti Englannin 56 vuotta kestäneen odotuksen tämän kesän EM-kisoissa. Täynnä huippupelaajia ollut Englannin joukkue kesti tällä kertaa ennakkosuosikin paineet ja juhli turnauksen voittoa kaatamalla finaalissa Saksan.

Scott lopettaa peliuransa korkeimmalla mahdollisella tasolla yhdessä entisen Cityn ja Englannin maajoukkuetoverinsa Ellen Whiten kanssa, joka ilmoitti aiemmin tällä viikolla niin ikään vetäytyvänsä eläkkeelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten jalkapallo