Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Nicolas Anelka ja Didier Drogba valmentajalegendan Chelsea-potkujen taustalla? – “Siitä muodostui ongelma”

Luiz Felipe Scolari
AOP

Luiz Felipe Scolari uskoo, että hänet erotettiin aikoinaan Chelseasta, koska hän ei tullut toimeen joukkueen avainpelaajiin kuuluneiden Didier Drogban ja Nicolas Anelkan kanssa.

Legendaarinen Luiz Felipe Scolari on ehtinyt valmentaa pitkällä urallaan lukuisia huippuseuroja. Kaikki arvostetun Scolarin pestit eivät ole kuitenkaan menneet aivan putkeen.

Brasilialainen sai potkut Chelseasta helmikuussa 2009, vain seitsemän kuukautta sen jälkeen, kun hänestä oli tehty seuran manageri. Päätöstä pidettiin tuolloin suhteellisen yllättävänä, sillä Blues oli Valioliigassa neljäntenä ja mukana sekä FA Cupissa, että Mestarien liigassa.

Sir Alex Ferguson oli yksi niistä, jotka tuomitsivat Chelsean päätöksen monen muun tunnetun urheilupersoonan tavoin.

Tuohon aikaan lontoolaisseuran omistajana toiminut Roman Abramovich muistetaan miehenä, joka ei pelännyt tehdä nopeita ratkaisuja. Chelsean managerin palli heiluikin venäläisen valtakaudella useasti ja välillä hieman hätiköidystikin.

Scolarin mukaan hänen potkunsa eivät kuitenkaan johtuneet huonoista väleistä Abramovichin kanssa.

– Johtamistapani ei ollut kaikkien pelaajien mieleen ja siitä muodostui ongelma. Meillä oli tuohon aikaan mahtava joukkue. Nicolas Anelka oli sarjan paras maalintekijä ja koitin löytää systeemiä, jossa hän olisi voinut pelata yhdessä Didier Drogban kanssa. Meillä oli tapaaminen, jossa hän sanoi, ettei aio pelata kuin yhdellä pelipaikalla. Se oli melko epäkunnioittavaa, koska hän ei halunnut edes yrittää.

– He olivat molemmat mahtavia pelaajia, mutta toisen heistä täytyi myös auttaa puolustamisessa. Kumpikaan heistä ei halunnut tehdä sitä. Tuon jälkeen kaikki muuttui vaikeaksi ja kävi niin kuin kävi. Tapasin Drogban vuoden 2018 MM-kisojen aikaan ja hän kertoi minulle, ettei hän tai Anelka tarkoittaneet mitään pahaa. Menetin kuitenkin yhden elämäni hienoimmista mahdollisuuksista.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga