Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Cristian Romero ei pääse maajoukkueensa mukaan? – “Hän on jumissa Argentiinassa”

Cristian Romero
AOP

Tottenham Hotspurin keskuspuolustaja Cristian Romero nimettiin Argentiinan maajoukkueeseen, joka kohtaa ensi yönä pelattavassa harjoitusottelussa Hondurasin. Romero ei kuitenkaan todennäköisesti pääse osallistumaan otteluun viisumiongelmien takia.

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni nimesi Tottenham Hotspurissa pelaavan Cristian Romeron mukaan ryhmäänsä. La Albiceleste kohtaa tänä yönä Hondurasin Miamissa pelattavassa ottelussa, mutta Romeron osallistuminen on kaikkea muuta kuin varmaa.

Romerolla on ja Manchester Unitedissa pelaavalla Lisandro Martinezilla on ollut vaikeuksia saada viisumia ajallaan, joka oikeuttaisi rapakon taakse matkustamisen. Martinez on kuitenkin viimeisten tietojen mukaan saanut asiansa järjestykseen, mutta Romero joutuu yhä jännittämään paperityön etenemistä.

Mies on tällä hetkellä Argentiinassa, mutta joutuu luonnollisesti turvautumaan Englannin viranomaisiin pelatessaan Tottenhamin riveissä. Jos asia ei hoidu tämän päivän aikana on toppari pakotettu palaamaan Brittein saarille.

Scaloni oli tilanteesta ymmärrettävästi näreissään.

– Romeron tilanne saa minut suunniltani. Hän on jumissa Argentiinassa, eikä saa matkustuslupaa. Tämä on meille iso ongelma. Tämä on viimeinen tilaisuus kokoontua yhdessä, eikä hän pääse paikalle.

Honduras-pelin jälkeen La Albicelestella on ensi viikolla ohjelmassa ottelu Jamaikaa vastaan. Tuo ottelu on Argentiinan viimeinen maajoukkuetapahtuma ennen marraskuussa alkavia MM-kisoja.

Lähde: To The Lane And Back

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet