Maajoukkueet

Brasilialle vakuuttava voitto: Tottenhamin supertähti osui kahdesti

Richarlison

Brasilian kenraaliharjoitukset Qatarin MM-kisoihin jatkuivat voitokkaissa merkeissä, kun Canarinho kaatoi Ghanan puhtaasti 3-0. Perjantai-iltana pelatun ottelun maalintekijöinä kunnostautuivat Marquinhos sekä kahdesti osunut Richarlison.

Brasilia ja Ghana kohtasivat MM-kisoihin valmistavassa harjoitusottelussa perjantaina Stadio Oceanella Ranskassa. Brassit olivat pelissä selkeästi vahvempia ja numerot kirjattiin 3-0 keltapaitojen hyväksi.

Maalinteon aloitti PSG:n toppari Marquinhos, joka puski pelivälineen verkon perukoille yhdeksännellä minuutilla.

Hieman ennen puoltatuntia Neymar Junior lähetti kovan syötön rangaistusalueen rajalle, josta Richarlison laukoi suoraan etukulmaan. Kuti upposi ehkä hieman helposti Ghanan maalia vartioineen Jojo Wollacottin selän taakse.

40. peliminuutin kohdalla Brasilia sai vapaapotkun vasemmalta laidalta. Neymar lähetti kierteisen pallon boksiin ja Richarlison oli ensimmäisenä päineen välissä. Kova pusku etunurkkaan jätti Wollacottin voimattomaksi.

Ottelun kaikki osumat nähtiin ensimmäisellä jaksolla ja toinen puoliaika oli enemmän tai vähemmän pelailua. Richarlison antoi joka tapauksessa vahvat näytöt ja osoitti kamppailevansa tosissaan Brasilian ykköshyökkääjän paikasta.

Brasilian seuraava koitos on luvassa tiistaina, jolloin vastaan asettuu Tunisia. Kyseessä on Canarinhon viimeinen harjoituspeli ennen Qatarin MM-turnausta. Silloin puolivaloilla pelaaminen ei luonnollisesti tule riittämään.