Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal tavoittelee Juventuksen nuorta serbialaistähteä

Mikel Arteta
AOP

Arsenalin Valioliigakausi on alkanut positiivisissa merkeissä. Lontoolaisryhmä on sarjan piikkipaikalla seitsemän kierroksen jälkeen. Joukkueen hyökkäyspeli on toiminut upeasti, mutta lähteiden mukaan Mikel Arteta on halukas vahvistamaan joukkojaan Juventuksen Dusan Vlahovicilla.

Mikel Artetan luotsaama Arsenal on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Joukkue on esittänyt kaunista, hyökkäysvoittoista jalkapalloa, ja tulosta on syntynyt mukavaan tahtiin.

Gunners majailee seitsemän kierroksen jälkeen sarjan kärkipaikalla, mutta pikkulinnut laulavat, että joukkueen manageri Arteta haaveilee edelleen vahvistuksia hyökkäyspäähänsä. Siitäkin huolimatta, että Manchester Citystä saapunut Gabriel Jesus on ollut suorastaan ilmiömäisessä iskussa iskettyään seitsemään peliin seitsemän maalia.

Arteta kehui aiemmin medialle brasilialaisen edesottamuksia.

– Jesus on täynnä energiaa. Voit nähdä hänen intohimonsa peliä kohtaan. Hän hymyilee koko ajan ja keskustelee jatkuvasti joukkuetovereidensa kanssa. Mielestäni hän on sopeutunut tänne loistavasti ja hän näyttää muille esimerkkiä sitoutumisesta ja ammattimaisuudesta.

Yksi huolenaihe Arteta kannalta saattaa ollakin se, että jos Jesus loukkaantuu, on vammoista kärsinyt Eddie Nketiah ainoa vaihtoehto piikkipaikalle. Lähteiden mukaan Arteta on kiinnostunut Juventuksen Dusan Vlahovicin palveluksista. Serbialainen siirtyi Torinoon viime tammikuussa, mutta useat seurat ovat olleet hänen kintereillään.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset