Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Paul Pogba kommentoi siirtonsa taustoja: “Tein päätöksen sydämelläni”

Paul Pogba
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Paul Pogba lähti kesällä Manchester Unitedista ja palasi Juventuksen riveihin ilmaisella siirrolla. Ranskalainen kertoo nyt elämästään Torinossa ja paljastaa mikä meni pieleen Unitedissa.

Paul Pogba myöntää, että hänen kolme viimeistä vuottaan Manchester Unitedissa eivät menneet niin kuin hän olisi toivonut. Mies uhkuu kuitenkin menestyshaluja palattuaan Juventuksen riveihin.

Pogba ei ole vielä pelannut kilpailullista ottelua tällä kaudella Bianconerin paidassa kärsittyään polvivamman ennen Serie A-kauden alkua.

Lahjakas ranskalainen pelasi ailahtelevasti United-paidassa, eikä pystynyt nousemaan sille tasolle mitä häneltä odotettiin muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Myös loukkaantumiset värittivät Pogban toista visiittiä Manchesterissä, joka näkyi miehen pelaamisessa.

Real Madridin ja PSG:n väitettiin tehneen tarjoukset ranskalaistähdestä, mutta hän päätti lopulta siirtyä takaisin Juventukseen, jota edusti kausina 2012-2016.

– Tein päätöksen sydämelläni ja uskon, että minun oli oikea aika palata, Pogba toteaa.

– Ei ole salaisuus, että viimeiset vuoteni Manchesterissä eivät menneet toivomallani tavalla. Loukkaantumiset estivät minua nousemasta parhaalle tasolleni. Nyt olen täällä auttaakseni Juvea nousemaan takasin sinne minne tämä seura kuuluu.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A