Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Leonardo Bonucci heitti Italian bussiin nousseen naisen ulos: “Meillä on oikeus yksityisyyteemme”

Leonardo Bonucci
AOP

Italiassa saatiin pieni kohu aikaiseksi, kun Azzurrin bussiin noussut nuori nainen väitti tulleensa Leonardo Bonuccin kaltoinkohtelemaksi. Nainen oli omien sanojensa mukaan saanut kutsun bussiin valmentaja Roberto Mancinilta, ennen kuin Bonucci käski hänen poistua. Puolustaja kertoo nyt oman versionsa tapahtuneesta.

Italia ei pelaa Qatarin MM-kisoissa, mutta maajoukkueen ympärillä tapahtuu. Tuntemattomaksi jäänyt nuori nainen nousi oman versionsa mukaan Roberto Mancinin kutsumana Azzurrin bussin kyytiin.

Vieras ei kuitenkaan ollut Leonardo Bonuccin mieleen, ja hän käski kovin sanoin naista häipymään. Konkaripuolustaja kertoo nyt tapahtumista medialle.

– Kapteenina ja tiettyjen syytösten kohteeksi joutuneena, haluan selventää, että henkilökunta oli toistuvasti kehottanut linja-autoon noussutta nuorta naista poistumaan. Hän nousi kyytiin ilman valmentajan tai kenenkään muunkaan lupaa ja alkoi kuvata joukkueemme jäseniä.

– Joukkueen bussi on kuin pukuhuone, paikka, jonne vieraiden pääsy on ehdottomasti kielletty. Vaikka maailma on muuttunut, silti meillä pelaajilla on oikeus omaan yksityisyyteemme. Minua ei haittaa jos minua pidetään pahiksena, mutta en halua, että minua syytetään väärin perustein.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet