Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern München tekee kantansa selväksi Cristiano Ronaldon kohdalla

Cristiano Ronaldo hyökkääjä Portugali
AOP

Cristiano Ronaldoa ollaan yhdistetty viime aikoina useaan eri suuntaan. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Bundesliigan jättiseura Bayern Müncheniä . Bayernin johtoportaaseen kuuluva Oliver Kahn tekee nyt Saksan mestarijoukkueen kannan selväksi portugalilaisen kohdalla.

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Oliver Kahn kertoo, että Bundesliigaseura ei ole hankkimassa Cristiano Ronaldoa ilmaisella siirrolla. Saksalaisjoukkue oli kesällä yksi niistä seuroista, joihin portugalilaista yhdistettiin.

Ronaldo etsii nyt uutta seuraa, mutta lähteiden mukaan Bayern ei ole kiinnostunut hänen palveluksistaan.

– Voin sulkea sulkea pois Ronaldon siirron, Kahn toteaa.

– Harkitsimme sitä, koska se on velvollisuutemme. Me kaikki rakastamme häntä, mutta meillä on erilainen strategia, eikä hän kuulu suunnitelmiimme. Meillä on selkeä idea ja filosofia siitä, miten meidän tulee rakentaa joukkueemme.

Bayern menetti kesän siirtoikkunan aikana Robert Lewandowskin, joka lähti FC Barcelonaan. Jamal Musialala ja Eric Choupo-Moting ovat kuitenkin nousseet esiin onnistuneesti ja tehneet kiitettävästi tehoja.

Joukkueen kerrotaan tästä huolimatta pitävän edelleen silmänsä avoinna uuden hyökkääjän hankkimista ajatellen. Raporttien mukaan Tottenham Hotspurin Harry Kane on Bayernin ykköskohde.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset