Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tässäkö Cristiano Ronaldon korvaaja? – “Uskoakseni Erik ten Hag on seurannut häntä jo pidemmän aikaa”

Cody Gakpo
AOP

Manchester Unitedin legendojen joukkoon kuuluva Paul Scholes kertoo mielipiteensä sopivasta korvaajasta Cristiano Ronaldolle. Scholesin katse on kohdistunut PSV Eindhovenia edustavaan Cody Gakpoon.

Kuten hyvin tiedetään, Cristiano Ronaldon toinen etappi Manchester Unitedissa ei päättynyt onnellisten tähtien alla. Piers Morganille annettu haastattelu, jossa hyökkääjä kritisoi voimakkaasti seuran toimintaa ja valmennusta, oli liikaa.

ManU:n kerrotaan suunnittelevan uuden hyökkääjän hankkimista Ronaldon tilalle, kenties jo tammikuun siirtoikkunan aikana. Unitedin entinen keskikenttäpelaaja, Paul Scholes, näkee useaan otteeseen Old Traffordille yhdistetyn Cody Gakpon loistavana siirtokohteena.

– Mielestäni on muutamia hyviä hyökkääjiä, joita Unitedin tulisi tavoitella. Marcus Rashford tykkää pelata enemmän laidalla ja Anthony Martialin loukkaantumisherkkyys on kaikkien tiedossa.

– Voi olla, että tammikuu tulee liian nopeasti, mutta uskon, että viimeistään kesällä joukkue hankkii uuden keskushyökkääjän.

– PSV:n Gakpo on esiintynyt loistavasti Hollannin paidassa käynnissä olevissa MM-kilpailuissa. Uskoakseni Erik ten Hag on seurannut häntä jo pidemmän aikaa.

– Tammikuun siirtoikkuna on hankala, mutta toivon, että seura pystyy pian tuomaan Old Traffordille uuden hyökkääjän.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset