Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Atlético Madridin tähtipelaajan tilanteesta suoraa puhetta: “Joskus maisemanvaihdos saattaa olla paras ratkaisu”

João Félix
AOP

João Félixin tilanne Atlético Madridissa ei todellakaan ole helpoimmasta päästä. Vuonna 2019 seuraan saapunut portugalilainen ei ole missään vaiheessa pystynyt täysin sementoimaan asemaansa Diego Simeonen alaisuudessa. Entinen huippupelaaja, Diego Forlan, kertoo nyt oman näkemyksensä Félixin tilanteesta.

Atlético Madridin ja João Félixin välinen rakkaustarina on ollut oikkuja täynnä. Seuran ennätyshankinta ei ole pystynyt lunastamaan itseensä kohdistuneita valtavia odotuksia ja on joutunut ajoittain päävalmentaja, Diego Simeonen, hampaisiin.

Portugalin maajoukkueessa homma tuntuu toimivan eri tavalla ja Félix nauttii luottamusta. Atléticon paidassa mies on päässyt avaukseen edellisen kerran syyskuun puolivälin tienoilla.

Vaikka monen Rojiblancos-fanin mielestä Félixin lähtöä olisi varmasti vaikea hyväksyä, tällä hetkellä se näyttää suhteellisen todennäköiseltä.

Entinen Uruguayn maajoukkueen ja Atléticon huippuhyökkääjä, Diego Forlan, kommentoi Félixin tilannetta medialle.

– Félix on nuori pelaaja täynnä potentiaalia. Atlético maksoi hänestä valtavan summan rahaa, eikä hän ole pelannut niin hyvin kuin odotettiin, mutta hän on vielä erittäin nuori.

– Joskus maisemanvaihdos saattaa olla paras ratkaisu. Uskon, että jos Félix vaihtaa joukkuetta hänen suorituksensa tulevat paranemaan.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset