Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Cristiano Ronaldo tehnyt päätöksensä? – Fabrizio Romano: “Tarjous on pöydällä”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon tulevaisuudella ollaan spekuloitu viime aikoina runsaasti mediassa. ManU:sta haluamansa lähtöpassit saanutta portugalilaista ollaan yhdistetty moneen eri suuntaan. Luotettava taho varmistaa, että Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Nassr on jättänyt hyökkääjästä järjettömän suuruisen tarjouksen.

Tapaus nimeltä Cristiano Ronaldo. Lusitaanin edesottamukset ovat ovat keränneet valtavaa mediahuomiota siitä lähtien, kun mies jätti ilmestymättä kesällä Manchester Unitedin Aasiaan suuntautuneelle harjoitusleirille. Olkoonkin, että hyvästä syystä, mutta seurajohdossa poisjääntiä ei kuitenkaan painettu villaisella.

Seuralegendan rooli jäi alkukaudella olemattoman pieneksi ja välirikko näytti vääjäämättömältä. Nyt kun tilanne on ratkennut, on miehen seuraavalla työnantajalla spekuloitu jo useamman viikon ajan.

Yksi maailman tunnetuimmista siirtoasiantuntijoista, Fabrizio Romano, paljastaa, että Ronaldo on saanut valtavan tarjouksen Lähi-Idästä. Romanon mukaan asialla on saudiarabialainen Al-Nassr, joka olisi valmis kiinnittämään Ronaldon poskettomalla summalla.

– Tarjous on pöydällä. 200 miljoonaa euroa kaudesta vuoteen 2025 asti, Romano paljastaa.

– Cristianon asianajajat tutustuvat parhaillaan sopimuksen kaikkiin yksityiskohtiin ja selvittävät mainostulojen osuutta. Cristianon päätöksestä ei ole vielä mitään tietoa, mutta tarjous on jätetty.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset