Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal kiinnostunut Bayern Münchenin maajoukkuemiehestä

Leroy Sane Bayern Munchen.
AOP

Bayern Münchenin hyökkääjä, Leroy Sane, on viimeaikaisten raporttien mukaan kiinnostunut vaihtamaan maisemaa. Huhut vievät saksalaista vahvasti takaisin Valioliigaan ja tällä kertaa Arsenalin riveihin.

Leroy Sane saattaa olla lähtökuopissa. Arsenalin kerrotaan olevan yksi monista seuroista, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta vikkelää saksalaista kohtaan. Lähteet kertovat, että mies harkitsee vakavasti siirtymistä Emirates Stadiumille.

Bayern Müncheniä edustava Sane pelasi aiemmin urallaan Manchester Cityssä, jonka valmennustiimiin nykään Arsenalia luotsaava Mikel Arteta kuului. Espanjalaisvalmentajan kerrotaan olevan enemmän kuin valmis hankkimaan Sane Lontooseen.

Arsenalin uutisoitiin jo kesällä jättäneen tarjouksen miehen palveluksista, mutta todellisuudessa mitään konkreettista ei ole vielä tapahtunut.

Sane siirtyi Citystä Bayerniin vuonna 2020 viisivuotisella sopimuksella, mutta seuran uskotaan olevan valmis luopumaan hänestä aikaisemmin.

Sane olisi hyvä vahvistus Arsenalin hyökkäykseen ja hänen hankintansa myötä Bukayo Sakan ja Gabriel Martinellin työtaakkaan saataisiin kevennystä. Usean vuoden valioliigakokemus puhuu myös Sanen hankinnan puolesta, sillä sopeutuminen tapahtuisi nopeasti.

Artetan kerrotaan tarkkailevan kuitenkin myös muita vaihtoehtoja, jos Sanen hankintaa ei saada maaliin. Orlando SC:n Facundo Torres on toinen esiin nousseista nimistä.

Lähde: TheHardTackle.com

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset