Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Dortmund-puolustajan saapuminen Old Traffordille askeleen lähempänä: Näkeekö siirto vihdoin päivänvalon?

Thomas Meunier
AOP

Borussia Dortmundin Thomas Meunierin uskotaan olevan valmis vaihtamaan maisemaa. Ainakin FC Barcelonan ja Manchester Unitedin on kerrottu osoittaneen kiinnostusta puolustajaa kohtaan.

Belgian MM-kisaurakka päättyi pettymykseen maan jäädessä alkulohkoon. Samalla tuli päätökseensä myös Thomas Meunierin MM-turnaus, joten mies voi keskittyä nyt täysin seurajoukkueuraansa.

Manchester Unitedin tiedetään olleen jo pidemmän aikaa Meunierin perässä ja Dortmundin miehen uskotaan olevan valmis siirtymään Old Traffordille.

Miehen perässä on lähteiden mukaan liuta muitakin Euroopan huippuseuroja, kuten FC Barcelona, AC Milan, Juventus, ja kaksi nimeämätöntä Lontoon seuraa.

Meunier on pelannut tällä kaudella 14 ottelua ja antanut yhden maalisyötön. Miehen nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2024 asti, mutta seurasiirron uskotaan tapahtuvan tätä ennen.

ManU:n selkeä ykkösvaihtoehto oikeaksi laitapakiksi on Diogo Dalot, mutta hänelle ei löydy penkiltä mitat täyttävää korvaajaa, kun Aaron Wan-Bissakalle ei tunnu löytyvän minkäänlaista roolia.

Meunier olisi hyvä kirittäjä Dalotille, ja hänen tulonsa myötä portugalilainen saisi arvokasta lepoaikaa.

ManU lähestyi Meunieria jo kesällä, mutta Dortmund ei ollut tuolloin halukas päästämään häntä lähtemään.

Lähde: Stretty News

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset