Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Real Madrid ja Barcelona tarkkailevat Kroatian avainpuolustajaa

Josko Gvardiol
AOP

RB Leipzigin puolustajan, Josko Gvardiolin, tulevaisuudella ollaan arvuuteltu jo hyvä tovi. Miehen pitkä kontrahti on näillä näkymin päättymässä vasta vuonna 2027, mutta useat suurseurat ovat tiedustelleet hänen saatavuuttaan.

Josko Gvardiolin nimi on ollut pitkän aikaa usean Euroopan mahtiseuran hankintalistalla. Kroatialainen siirtyi RB Leipzigin riveihin viime vuoden heinäkuussa kotimaansa Dynamo Zagrebista, ja on noussut pikkuhiljaa yhdeksi nykyisen seuransa tärkeimmistä puolustajista.

Vastuuta on tullut mukavasti myös Kroatian maajoukkueessa. Gvardiol on ollut avauskokoonpanossa jokaisessa Kroatian pelaamassa neljässä MM-ottelussa kellottaen täydet minuutit.

Nuorukainen on muodostanut luotettavan toppariparin yhdessä kokeneen Dejan Lovrenin kanssa ja miesten ollessa kentällä Krotian verkkoon on tehty vain kaksi maalia. Seuraavaksi Zatko Dalicin suojateilla on edessään valtava haaste, kun vastaan astelee viisinkertainen maailmanmestari Brasilia.

Vaikka Gvardiolin keskittyminen on luonnollisesti tällä hetkellä pelkästään MM-kisoissa, siirtospekulaatiot eivät ole hellittäneet hänen ympärillään. Raporttien mukaan ainakin Chelsea, Real Madrid ja FC Barcelona tarkkailevat Gvardiolin tilannetta.

Suurseurojen kiinnostus tuntuu varmasti imartelevalta, mutta säännöllisen peliajan tarpeessa oleva nuorukainen on tällä hetkellä jäämässä kasvamaan korkoa Leipzigiin.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset