Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Lähde: Tottenham tavoittelee FC Barcelonan keskikenttäpelaajaa

Franck Kessié
AOP

Franck Kessie oli yksi lukuisista FC Barcelonan kesän siirtoikkunan aikana tekemistä hankinnoista. Viime kaudella Serie A:n mestaruutta AC Milanin paidassa juhlinut norsunluurannikkolainen ei ole saanut Barcan paidassa suurta roolia ja hänen tulevaisuutensa Kataloniassa on hämärän peitossa.

FC Barcelonan kesähankinta, Franck Kessie, palasi hiljattain joukkueensa vahvuuteen parin viikon mittaisen huilinsa jälkeen. AC Milanissa viime kaudella Italian mestaruutta juhlinut Kessie ei ole pystynyt toistaiseksi nousemaan päävalmentaja, Xavi Hernandezin, säännölliseen avauskokoonpanoon.

Milanossa joukkueen luottomiehistöön kuulunut norsunluurannikkolainen on toistaiseksi pelannut La Ligassa vain hajaminuutteja ja ollut kaksi kertaa avausmiehistössä. Osittain tämä selittyy miehen loukkaantumisilla, mutta terveenä ollessakaan hän ei selkeästi lukeudu Xavin ykkösvaihtoehtoihin.

Tottenham Hotspurin kerrotaan lähestyneen Kessien yhteyshenkilöitä tuodakseen hänet Lontooseen. Spurs oli kesällä yksi niistä lukuisista seuroista, jotka tavoittelivat keskikenttäpelaajan palveluksia hänen ilmoitettuaan vaihtavansa seuraa.

Kessien kerrotaan ensisijaisesti haluavan jatkaa uraansa Barcelonassa ja taistella suuremmasta vastuusta. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että Kessien suoraviivainen pelitapa ei tunnu sopivan Barcan muottiin. Miehen vahvuudet ovat muualla kuin Xavin suosimassa pelisysteemissä.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset