Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Frenkie de Jongin tulevaisuus selvillä? – “Tällä hetkellä hän on meidän pelaajamme”

Frenkie de Jong Hollannin paidassa.
AOP

Frenkie de Jongin lähtöä FC Barcelonasta pidettiin kesän aikana selvänä asiana, mutta lopulta mies jäi kuitenkin Kataloniaan. Tällä hetkellä Hollannin paidassa MM-kisoissa loistavan de Jongin tulevaisuus on kuitenkin seurajoukkuetasolla edelleen auki. Barcelonan urheilutoimenjohtaja, Jordi Cruyff, esittää pelaajan tilanteesta oman arvionsa.

Frenkie de Jong on ollut yksi Hollannin johtohahmoista käynnissä olevissa MM-kilpailuissa. Miehen eleettömät esitykset ovat auttaneet Oranjea etenemään puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu Argentiina.

De Jongin siirtosaaga oli yksi kesän siirtoikkunan suurimmista puheenaiheista. Mies vakuutti hiljattain rakkauttaan Barcelonaa kohtaan ja halusi jäädä, vaikka myönsikin olleensa seuran kanssa ajoittain eri linjoilla tietyistä asioista.

Tammikuun siirtoikkunan lähestyessä miehen tulevaisuudella on jälleen alettu spekuloida. Barcelonan urheilutoimenjohtaja, Jordi Cruyff, kertoo de Jongin tämänhetkisestä tilanteesta.

– Tällä hetkellä hän on meidän pelaajamme, emmekä harkitse hänen myymistään. Jalkapalloon ja siirtomarkkinoihin liittyy lukematon määrä erilaisia asioita.

– On hetkiä, jolloin tietyt asiat eivät ole mahdollisia syystä tai toisesta. Ulkopuolisten on sitä vaikea ymmärtää. De Jongin kohdalla aikaikkuna on sulketunut. Hänellä on tärkeä rooli joukkueessamme.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset