Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Real Madrid veti pisimmän korren – Brassilupaus siirtymässä Santiago Bernabeulle

Endrick
AOP

Palmeirasia edustavan Endrickin tulevaisuus vaikuttaa olevan selvillä. Ihmeteinin perässä on ollut usea Euroopan suurseura, mutta viimeaikaisten tietojen valossa nuorukainen on siirtymässä Real Madridin riveihin vuonna 2024.

Real Madridin kerrotaan päässeen yhteisymmärrykseen brassiseura Palmeirasin kanssa Endrickin tulevaisuudesta. Lähteiden mukaan huippulupaava nuorukainen tulee siirtymään Santiago Bernabeulle vuonna 2024.

Endrickin perässä on ollut lähes kaikki Euroopan mahtiseurat, mutta jo aiemmin uutisoitiin, että Real Madrid olisi hänen ykkösvaihtoehtonsa. Nyt brassitähden uutisoidaan saaneen sopimusasiansa kuntoon, joten kaikki näyttää valmiilta.

Madridin maksettavaksi jää 60 miljoonan ulosostoklausuuli, jonka lisäksi seura tulee maksamaan 12 miljoonan maksun Espanjan veroviranomaisille brasilialaispelaajan siirtymisestä maan sarjaan.

Endricikin isä ja hänen lähipiirinsä ovat vahvistanet, että Madrid on sitoutunut näihin maksuihin. Palmeiras tulee siis saamaan kiitettävän korvauksen nuoren pelaajan myynnistä.

Endrick tulee näin ollen jatkamaan kotimaassaan puolentoista vuoden ajan, jonka jälkeen edessä on muutto Espanjaan. FIFA:n säännöt velvoittavat pelaajan saavuttavan täysi-ikäisyyden ennen siirtymistä ulkomaan liigaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset