Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: PSG suunnittelee jättikaappausta ManU:sta? – “Ehkä voisimme hankkia hänet kesällä”

Marcus Rashford
AOP

Manchester United-hyökkääjä Marcus Rashfordin tulevaisuudesta ollaan esitetty viime aikoina erilaisia arvioita. 8-vuotiaasta asti Red Devilsiä edustanut Rashford on ollut tällä kaudella hyvässä iskussa ja englantilainen on lukeutunut Erik ten Hagin luottopelaajiin. Jatko on kuitenkin toistaiseksi vielä hämärän peitossa.

Marcus Rashfordin nykyinen sopimus on päättymässä ensi kesänä. Yksi Old Traffordin yleisön lemmikeistä on nauttinut seurassa suurta vastuuta noustuaan edustusmiehistöön vuonna 2016.

Ottajia olisi kuitenkin myös Britteinsaarten ulkopuolella ja varsinkin Ranskan liigan mahtiseuran PSG:n tiedetään seuraavan hyökkääjän tilannetta. Pariisilaisseuran pomo, Nasser Al-Khelaifi ei peitellyt kiinnostustaan pelaajaa kohtaan.

– Rashford on uskomaton pelaaja. Jos hänet olisi mahdollista saada ilmaiseksi, kaikki seurat maailmassa ottaisivat hänet. Emme aio peitellä kiinnostustamme.

– Keskustelimme hänen siirrostaan aikaisemmin, mutta tuolloin aika ei ollut oikea. Katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Ehkä voisimme hankkia hänet kesällä.

– Hän on tammikuussa vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa, jolloin voimme keskustella hänen saatavuudestaan. Tällä hetkellä hän keskittyy MM-kisoihin ja meidän täytyy odottaa oikeaa hetkeä, mutta kaikki on mahdollista.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset