Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Paljastiko AS Roman hyökkääjä José Mourinhon lähtöaikeet? – “Kaikki ovat tietoisia uutisista…”

José Mourinho
AOP

AS Roman päävalmentajan José Mourinhon jatkoa ikuisessa kaupungissa pidetään tällä hetkellä hieman kysymysmerkkinä. Mies on aiemmin kertonut haaveistaan valmentaa maajoukkuetasolla ja häntä ollaan viimeaikoina yhdistetty Portugalin peräsimeen.

Portugali ei mahtunut suurimpien ennakkosuosikkien joukkueen ennen Qatarin MM-kisojen alkamista, mutta silti puolivälierätappio Marokolle oli karmaiseva pettymys. Joukkuetta vuodesta 2014 valmentanut Fernando Santos jätti tehtävänsä ja hänen paikalleen etsitään nyt uutta miestä.

Spekulaatioissa on noussut esiin nykyisin AS Romaa valmentavan José Mourinhon nimi, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen tasolla. Giallorossin hyökkääjä, Tammy Abraham, on seurannut Mourinhon ympärillä pyörivää keskustelua ja kertoo mielipiteensä portugalilaiskäskyttäjästä.

– Mourinho on mahtava valmentaja, eikä ole mikään ihme, että kaikki haluavat hänet. On varmasti suuri kunnia, että Portugalin maajoukkue on kiinnostunut hänestä, mutta olen varma, että hänen keskittymisensä on tällä hetkellä Romassa.

– Kaikki ovat tietoisia uutisista, mutta emme ole keskustelleet näistä asioista joukkueen sisällä. Olemme täysin keskittyneitä kauden jatkumiseen.

– Henkilökohtaisesti tarvitsen juuri hänenkaltaistaan valmentajaa. Hän kertoo minulle suoraan, jos en pelaa hyvin. Hän löytää aina parantamisen varaa.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset