Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

PSG voittoon miehen vajaalla: Neymarille punainen kortti

Kylian Mbappe PSG:n paidassa.
AOP

Paris Saint-Germain jatkoi omalta osaltaan urakkaansa talvitauon jälkeen Ligue 1:ssä, kun joukkue kohtasi Strasbourgin Parc des Princesillä pelatussa ottelussa. Vajaamiehiseksi joutunut kotijoukkue kaivoi lopulta voiton Kylian Mbappen viime hetkien osumalla.

PSG kohtasi Parc des Princesillä Strasbourgin myöhään keskiviikkoiltana. Ilman maailmanmestaruutta juhlivaa Lionel Messiä pelannut kotijoukkue oli odotetusti kuskin paikalla ja vei pallonhallinnan selkeästi nimiinsä.

Brassipuolustaja Marquinhos aloitti maalinteon 14. peliminuutilla Neymarin esityön jälkeen. Strasbourg oli ensimmäisellä jaksolla takajalalla, eikä saanut hyökkäyspeliään käyntiin käytännössä ollenkaan.

Toisella jaksolla vierasjoukkue hieman piristyi ja pystyi luomaan muutamia hyviä aihoita. Avausmaalista vastannut Marquinhos oli epäonnensoturina 51. minuutilla, kun hän ohjasi pelivälineen omaan maaliin.

Tämän jälkeen PSG laittoi isomman vaihteen silmään ja pakotti pelin painopisteen väkisin kohti vierasjoukkueen maalia.

Noin tunnin kohdalla nähtiin draamaa, kun Kylian Mbappe sai pallon rangaistusalueen tuntumassa. Ranskalainen lähetti tarkan syötön tekopaikkaan juosseelle Neymarille, joka kaatui heppoisan kontaktin seurauksena.

Brassitähdellä oli alla keltainen, jonka myötä toinen kortti tarkoitti ulosajoa. PSG jäi miehen vajaalle, mutta Strasbourg ei pystynyt hyödyntämään kentälle syntyneitä tiloja.

Lisäajan viidennellä minuutilla Mbappe pääsi irti ja rikkeen myötä isännille tuomittiin rangaistuspotku. Supertähti viimeisteli kylmän viileästi, jonka myötä PSG otti arvokkaan voiton miesvajeesta huolimatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat