Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

PSG:lle shokkitappio – Christophe Galtierilta suoraa puhetta: “En tunnistanut joukkuettani”

Christophe Galtier
AOP

Paris Saint-Germain kärsi uudenvuodenpäivänä yllätystappion Lensille lukemin 3-1. PSG:n manageri, Christophe Galtier, oli pettynyt omiensa otteisiin ja kertoi aikovansa lepuuttaa kahta avainpelaajaansa seuraavalla kierroksella.

Ligue 1:n jättiseura, PSG, joutui pettymään sunnuntaina, kun Lens oli kotonaan vahvempi 3-1 loppulukemien myötä. Isännät aloittivat maalinteon jo viidennellä peliminuutilla, kun Przemyslav Frankowski onnistui.

Hugo Ekitike toi vieraat tasoihin muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Lois Opendan ja Alexis Claude Mauricen osumat sinetöivät kotijoukkueen voiton.

Pariilaisten päävalmentaja, Christophe Galtier, soimi omiensa esitystä kovin sanoin.

– En tunnistanut joukkeuttani kentällä. Emme olleet lähellekkään riittävän yhtenäisiä ja teimme helppoja virheitä. Annoimme vastustajalle aivan liian paljon tilaa ja aikaa pallon kanssa.

Galtier paljasti myös, että kaksi joukkueen avainpelaajaa tulee huilaamaan seuraavalla kierroksella.

Hakimi (Acraf) ja Mbappe (Kylian) saavat muutaman päivän lepoaikaa. He ovat olleet suuren kuormituksen alaisena ja voivat nyt keskittyä palautumiseen. Oli alunperinkin suunnitelmana, että he pelaavat nämä kaksi ottelua (maajoukkuetauon jälkeen).

Molemmat pelaajat pelasivat Qatarin MM-turnauksessa seitsemän ottelua, joten Galtierin pelutuusta on hieman kummaksuttu Ranskassa. Maailmanmestaruuden voittaneen Lionel Messin uskotaan puolestaan palaavan pian pariisilaisten kokoonpanoon.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat