Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Juventus havittelee Argentiinan MM-tähteä: Päästäänkö hintapyynnöstä yhteisymmärrykseen?

Alexis Mac Allister
AOP

Argentiinan paidassa MM-kultaa juhlinut Brightonin Alexis Mac Allister saattaa olla vaihtamassa maisemaa. 24-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus päättyy vuonna 2025, mutta Juventus koittaa hankkia miehen tätä ennen.

Vahvaa kautta Brightonin keskikentällä pelaava Alexis Mac Allister on herättänyt otteillaan runsaasti huomiota. Tärkeä rooli Argentiinan kultajoukkueessa löi lisää vettä myllyyn ja miehen on uumoiltu olevan siirtymässä piakkoin muihin maisemiin.

Serie A:n jättiläisiin lukeutuvan Juventuksen tiedetään seuraavan Mac Allisterin tilannetta tarkasti. Pelaajan isä ja agentti, Carlos Mac Allister, kommentoi Juven kiinnostusta ja poikansa sopimustilannetta medialle.

– Juventus on mahtava seura, joka lukeutuu maailman suurimpien joukkoon. Analysoimme yhdessä seuran kanssa jätetyt tarjoukset, jonka jälkeen päätämme, mikä on parasta Alexisin tulevaisuuden kannalta.

– Hän on joka tapauksessa onnellinen Brightonissa ja kiitollinen saadessaan pelata Euroopassa. En voi puhua hänestä asetetusta pyyntihinnasta tai muista yksityiskohdista, koska en halua vaarantaa mahdollisia neuvotteluja millään tavalla.

Lähteiden mukaan Seagulls pyytää pelaajastaan noin 50 miljoonan punnan siirtorkorvausta, joka saattaa osoittautua kompastuskiveksi rahavaikeuksien kanssa painivalle Juventukselle.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset