Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tottenham Hotspur Barcelonan keskikenttäpelaajan kintereillä

Franck Kessie
AOP

Franck Kessie siirtyi FC Barcelonan paitaan kesän siirtoikkunan aikana. Viime kaudella Scudettoa AC Milanin paidassa juhlinut keskikenttäpelaaja ei ole päässyt nauttimaan suuresta vastuusta Camp Noulla. Tottenham Hotspurin uutisoidaan olevan norsunluurannikkolaisen perässä.

Tottenham Hotspurin managerin Antonio Conten uutisoidaan olevan erittäin kiinnostunut FC Barcelonan Franck Kessiestä.

Norsunluurannikon maajoukkuemies on lähteiden mukaan yksi lontoolaisjoukkueen siirtokohteista ja Spursin uutisoidaan jättäneen hänestä arviolta noin 13 miljoonan punnan arvoinen tarjous.

Kessie siirtyi Barcaan vasta kesällä, muttei ole puhjennut kukkaan Xavi Hernandezin alaisuudessa. Mies oli AC Milanissa yksi joukkueen tärkeimmistä palasista, mutta tällä kaudella miehen otteista on puuttunut dynaamisuus.

Barcelonan on raportoitu olleen huolissaan Kessien esityksistä ja helpottaakseen velkataakkaansa, joukkue saattaa päästää hänet lähtemään.

Tottenhamilla uskotaan olevan edessään vilkas tammikuu ja Conten henkilökohtainen ihailu Kessietä kohtaan on hyvin tiedossa.

Kessie osoitti tasonsa aiemmin Milanossa, mutta Camp Noulla homma ei ole toiminut. Barcelonan suosima lyhytsyöttöpeli ei tue Kessien vahvuuksia, joten Tottenhamin suosima suoraviivaisempi pelitapa saattaisi sopia hänelle paljon paremmin.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset