Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Vuoden 2006 maailmanmestarin pestiä jatkettiin: ”Il Gila” jatkaa tehtävässään vähintään kesään asti

Alberto Gilardino
AOP

Alberto Gilardino on nimetty virallisesti Genoan manageriksi kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella. ‘’Il Gila’’ valittiin alunperin tehtävään väliaikaisellä pestillä, mutta nyt joukkue tiedottaa, että hän jatkaa tehtävässään vähintään kesään asti.

Viime kauden päätteeksi Serie B:hen pudonnut Genoa erotti edellisen päävalmentajansa, Alexander Blessinin joulukuun alussa. Miehen tilalle nostettiin seuran nuorten joukkuetta aiemmin valmentanut italialaislegenda, Alberto Gilardino, jonka piti olla vain väliaikaisratkaisu.

Valmentajanvaihdoksella oli välittömästi positiivinen vaikutus genovalaisten pelaamiseen. Joukkueen saldo neljästä ensimmäisestä pelistä Gilardinon alaisuudessa oli kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Genoa teki näiden pelien aikana viisi maalia ja päästi ainoastaan yhden. Tulokset puhuivat puolestaan, jonka myötä seurajohto päätti sorvata Gilardinon sopimuksen uudelleen.

Miehen uusi kontrahti kestää kesäkuun loppuun asti, mutta jos otteet jatkuvat samanlaisina ei jatko ole lainkaan poissuljettu.

Pelaajaurallaan Gilardino tuli tutuksi muun muassa Parman, Fiorentinan, Bolognan ja AC Milanin paidassa.

‘’Il Gila’’ oli myös yksi Italian maajoukkueen vakionimistä vuosituhannen alkuvaiheessa ja pääsi juhlimaan Azzurrin kanssa maailmanmestaruutta vuonna 2006. Gilardino ehti pelata yhteensä 57 A-maaottelua, joissa syntyi 19 maalia.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat