Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Hollannin maajoukkuepelaaja siirtymässä ilmaiseksi La Ligan kärkiseuraan?

Daley Blind
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Daley Blind purki voimassa olleen sopimuksensa Ajaxin kanssa. Hollantilaispuolustajan seuraava osoite on vielä arvailujen varassa, mutta yhtenä vaihtoehtona pidetään La Liga-seura Real Sociedadia.

Daley Blindin peliura Ajaxissa tuli päätökseensä, kun seura ja pelaaja päättivät sopimuksen purkamisesta yhteisymmärryksessä. Hollannin maajoukkuepelaajan ei uskota kuitenkaan vielä ripustavan nappulakenkiään naulaan ja hänen seuraavalla osoitteellaan on spekuloitu runsaasti viime päivinä.

Yksi esiin nousseista vaihtoehdoista on Espanjan liigassa pelaava Real Sociedad. Baskiseuran uskotaan haluavan vahvistaa rivejään tammikuun siirtoikkunassa ja mahdollisuus hankkia Blind ilmaisella siirrolla on noussut tapetille.

Loistavaa kautta pelaava Sociedad on tällä hetkellä La Ligan kolmannella sijalla ja vahvasti mukana taistelussa europelipaikoissa. Ennen Qatarin MM-kisoja baskijoukkue kuitenkin kärsi useista loukkaantumisista, jonka myötä rivejä halutaan vahvistaa.

Imanol Alguacilin raportoidaan haluavan tuoda ryhmään lisää kokemusta, joten Blindin siirto saattaa nähdä päivänvalon tulevien viikkojen aikana.

Blind on Ajaxin kasvatti, joka on pelannut aina kotimaassaan lukuunottamatta ajanjaksoaan Manchester Unitedissa vuosina 2014-2018. Hollannin maajoukkueessa vyölle on kertynyt 99 A-maaottelua ja mies oli suuressa roolissa myös Qatarin MM-turnauksessa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset