Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: FC Barcelona ja Atletico Madrid tämän miehen perässä – Sopimus katkolla kesällä

Inigo Martinez
AOP

Athletic Bilbaon keskuspuolustaja, Inigo Martinez, saattaa olla vaihtamassa osoitetta. Espanjalaisen sopimus on päättymässä tulevana kesänä, eikä jatkopahvista ole vielä tietoa. Atletico Madridin ja FC Barcelonan uutisoidaan olevan miehen kintereillä.

La Ligassa pelaavan Atheltic Bilbaon miehistöön on tulossa runsaasti muutoksia. Baskiseuran pelaajista peräti seitsemällä on sopimus katkolla tulevana kesänä. Yksi heistä on 19 A-maaottelua Espanjan paidassa pelannut Inigo Martinez.

FC Barcelonan kerrottiin olleen topparin perässä jo viime kesän siirtoikkunan aikana, mutta tuolloin siirto ei nähnyt päivänvaloa.

Blaugrana on tämän jälkeen hankkinut puolustuslinjaansa sekä Andreas Christensenin ja Jules Kounden, joten toppariosastolle riittää tunkua Gerard Piquen eläköitymisestä huolimatta.

Martinezin uskotaan harkitsevan vakavasti Barcaan siirtymistä, mutta avauskokoonpanopaikka Camp Noulla olisi kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys.

Viimeisten raporttien mukaan myös Atletico Madrid on aikeissa vahvistaa puolustuslinjaansa. Rojiblancosin päävalmentaja, Diego Simeone, ei ole tyytyväinen Stefan Savicin ja Jose Maria Gimenezin otteisiin puolustuksen sydämessä, jonka myötä esiin on noussut Martinezin nimi.

Tässä vaiheessa kokeneen keskuspuolustajan tulevaisuus on vielä täysin avoinna, mutta todennäköisesti pelit jatkuvat Baskimaan ulkopuolella.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset