Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nähdäänkö jättiseurojen välillä kauppa? – Manchester United kiinnostunut Bayernin kärkipelaajasta

Eric Maxim Choupo-Moting
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan etsivän tammikuun siirtoikkunan aikana uusia vahvistuksia hyökkäykseensä. Viime aikoina Old Traffordille on linkitetty Bayern Münchenin Eric Maxim Choupo-Motingia.

Bayern Müncheniä edustavan Eric Maxim Choupo-Motingin sopimus on päättymässä kesällä. Rajallisesti peliaikaa saanut entinen PSG-pelaaja on ollut tällä kaudella hyvässä iskussa tehtyään 10 Bundesliigaotteluun kuusi maalia ja annettuaan kaksi maalisyöttöä.

Mestarien liigassakin on syntynyt neljään peliin kolme maalia ja Saksan cupissa verkko on heilunut kahdesti. Kokenut kamerunilainen onkin mättänyt tehoja hurjalla tahdilla, mutta avauskokoonpanon vakionimeksi hän ei ole pystynyt nousemaan.

Sopimuksen umpeutumisesta johtuen Choupo-Motingilla on vapaus neuvotella muiden seurojen kanssa tulevaisuudestaan ja huhujen mukaan 33-vuotiaalla pelimiehellä riittää ottajia.

Lähteet kertovat, että valioliigaseura Manchester United harkitsee Choupo-Motingin hankintaa. Red Devils purki Cristiano Ronaldon sopimuksen aiemmin, eikä portugalilaisen tilalle ole hankittu vielä uutta hyökkääjää.

United on hankkinnut viime vuosien aikana useita kokeneita pelimiehiä rivehinsä, joten tasonsa osoittaneen Choupo-Motingin saapumista Old Traffordille ei voitaisi pitää suurena yllätyksenä. Toinen asia on kokonaan se, että tarvitseeko hyvässä vireessä oleva United ollenkaan uutta ysipaikan pelaajaa.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset