Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

FC Barcelona joutui todella ahtaalle alasarjaseuraa vastaan: “Meiltä puuttui kylmäverisyyttä”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelona joutui yllättävän koville Copa del Reyn ottelussa kolmannella sarjatasolla pelaavaa Intercityä vastaan. Xavi Hernandez kommentoi omiensa otteita 4-3 voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

La Ligan mahtiseura FC Barcelona oli keskiviikkona todella suurissa vaikeuksissa Espanjan cupissa. Maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava piskuinen Intercity laittoi katalaanit ahtaalle.

Oriol Soldevila pelasi elämänsä ottelun ja mätti hattutempun Blaugranan verkkoon. Xavi Hernandezin miehistö nappasi kuitenkin lopulta voiton jatkoajan jälkeen. Barca-manageri kommentoi omiensa edesottamuksia seuraavasti:

– Olen tyytyväinen tähän peliin ja joukkueeseemme. Kaikki tietävät, että tässä kilpailussa voi tapahtua mitä tahansa. Pienemmät seurat laittavat kaikkensa peliin ja yllätyksiä nähdään jokaisella kaudella.

– Vastustajamme oli todella motivoitunut, mutta me teimme tämän itsellemme liian vaikeaksi. Olen tyytyväinen kokonaisuuteen, mutta meiltä puuttui selkeästi tehokkuutta ja päättäväisyyttä molemmissa päissä kenttää.

– Intercity on pieni seura, jota vastaan me hallitsimme kenttätapahtumia odotetusti, mutta meiltä puuttui kylmäverisyyttä. Emme ratkaisseet peliä riittävän ajoissa, joka toisintoa Espanyolia vastaan pelatulle ottelulle. Jatkossa meidän on oltava selkeästi kliinisempiä otteluiden ratkaisuhetkillä.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat