Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United tavoittelee Les Bleusin maalitykkiä – Miehen sopimus päättymässä kesällä

Olivier Giroud
AOP

Olivier Giroudin jatko AC Milanissa on tällä hetkellä epävarmaa. Ranskalaistähden sopimus on umpeutumassa kesällä, eikä jatkodiiliä olla vielä ainakaan sorvattu. Manchester Unitedin on raportoitu olleen ranskalaisen maalitykin kintereillä.

AC Milanissa uskotaan, että Olivier Giroud jatkaa seurassa. Ranskalaishyökkääjä on jäämässä ilman sopimusta kesällä, mutta San Sirolla ollaan luottavaisia sen suhteen, että hän jatkaa uraansa Milanossa.

Giroud on ollut loistavassa iskussa tällä kaudella. Milanin kärki on iskenyt kymmenessä Italian liigan ottelussa viisi maalia ja antanut kome maaliin johtanutta syöttöä. Mestarien liigassakin Giroud ehti pyssyttää neljä maalia lohkovaiheen aikana.

Manchester Unitedin on raportoitu osoittaneen kiinnostusta pian ilman sopimusta olevaa Giroudia kohtaan. Red Devils ei ole ainakaan toistaiseksi hankkinut korvaajaa Cristiano Ronaldolle, joka pakkasi laukkunsa ja suuntasi Saudi-Arabian liigaan.

Pikkulinnut kuitenkin laulavat, että ranskalaiskärki ei olisi haluakas siirtymään Old Traffordille vaan toivoo voivansa jatkaa pelaamista Rossonerin paidassa.

Seuran uskotaankin valmistelevan pikkuhiljaa miehelle jatkosopimusta, joka tulee varmasti tarpeeseen, koska Zlatan Ibrahimovicin paluusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset