Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Bayern München nappasi Hollannin maajoukkuemiehen

Daley Blind
AOP

Daley Blindin kerrotaan löytäneen uuden seuran. Ajaxin kanssa sopimuksensa purkaneen hollantilaisen uutisoidaan siirtyvän saksalaisjätti Bayern Münchenin paitaan.

Kuten aiemmin uutisoimme, Ajax purki Daley Blindin pelaajasopimuksen hieman ennen uuttavuotta. Hollantilaispakista tuli näin ollen tammikuun alussa vapaa-agentti, jonka myötä hän oli vapaa neuvottelemaan minkä tahansa seuran kanssa.

Lähteet kertovat, että nyt miehelle on löytynyt ottaja Bundesliigasta. Blindin uutisoidaan siirtyvän Saksan jättiseuran Bayern Münchenin riveihin, jota voidaan pitää suhteellisen yllättävänä.

Puolustajan sopimuksen raportoidaan kestävän alustavasti tämän kauden loppuun asti, mutta siinä on optio yhdestä lisävuodesta. Bayernin Lucas Hernandez loukkaantui aiemmin ja tämä näyttää vaikuttaneen suuresti Blindin hankintaan.

Kokenut Blind pystyy operoimaan sekä keskuspuolustajan ja laitapuolustajan tonteilla. Toisinaan hänet on nähty myös puolustavan keskikenttäpelaajan roolissa.

Bayernissa pelaa jo ennestään kolme entistä Ajax-peluria, kun Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch ja Noussair Mazraoui edustavat hallitsevaa Saksan mestaria.

Bayen on tällä hetkellä Bundesliigan kärkipaikalla neljän pisteen erolla lähimpään haastajaan Freiburgiin. Julian Nagelsmannin kone yskähteli hieman alkukaudesta, mutta joukkue korjasi kurssiaan ennen talvitaukoa.

Lähde: NL Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset