Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Real Madrid ja FC Barcelona Manchester City-tähden kintereillä

Bernardo Silva
AOP

Manchester Cityn Bernardo Silvan sopimus on voimassa vuoteen 2025 asti. Portugalilaisen perässä on kuitenkin ollut useampia Euroopan suurseuroja jo pidemmän aikaa. FC Barcelonaa on pidetty miehen todennäköisimpänä vaihtoehtona, mutta nyt toinen La Ligan jättiläinen on liittynyt mukaan kilpajuoksuun.

Bernardo Silva on kuulunut vuosikausien ajan Etihadin suosituimpien pelaajien joukkoon. Miehen panos Manchester Cityn hyökkäyspelaamiseen on valtavan suuri ja Pep Guardiola on ylistänyt portugalilaista useaan otteeseen median edessä.

28-vuotias Silva on kuitenkin raporttien mukaan haaveillut jo pidemmän aikaa muiden maiden liigoissa pelaamisesta, jonka myötä hänen tulevaisuudellaan on spekuloitu runsaasti.

Guardiola on paljastanut haluavansa pitää tähdestään kiinni, mutta katalaani on myös useampaan otteeseen todennut, ettei aio koskaan asettua seurasiirrosta haaveilevien pelaajien toiveiden tielle.

Cityn uutisoidaan pyytävän Silvasta vähintään 80 miljoonan euron siirtokorvausta. Silvaa on linkitetty jonkin aikaa Camp Noulle FC Barcelonan paitaan, mutta valmista ei ole tullut.

Barcan lisäksi apajille on nyt viimeisten tietojen mukaan saapunut myös Real Madrid, joka kaavailee Toni Kroosille mahdollista korvaajaa. Saksalaisikonin jatko Santiago Bernabeulla on täysi kysymysmerkki.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset