Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirrolle sinetti: Chelsea hankki jälleen uuden topparin

Benoit Badiashile
AOP

Chelsea tiedotti hankkineensa Benoit Badiashilen pysyvällä sopimuksella AS Monacosta. Nuorukaisen pahvi on peräti seitsemän ja puolen vuoden mittainen.

AS Monacon Benoit Badiashilen ympärillä vellonut siirtosaaga tuli vihdoin päätökseensä, kun Valioliigan jättiseuroihin lukeutuva Chelsea tiedotti tehneensä miehen kanssa sopimuksen.

Badiashile,21, on kuulunut nuoresta iästään huolimatta jo pidemmän aikaa Ligue 1:n lupaavimpien puolustajien joukkoon.

Tällä kaudella mies on pelannut 11 Ranskan liigan ottelua, joiden aikana on hän onnistunut kahdesti myös maalinteossa.

Badiashile on jo kolmas keskuspuolustaja, joka on hankittu hiljattain Lontooseen. Vain hetkeä aiemmin Stamford Bridgelle ehtivät saapua Wesley Fofana ja Kalidou Koulibaly.

Myös kolmas tuore hankinta, Marc Cucurella, pystyy niin ikään pelaamaan topparin tontilla, mutta Bluesin johtoportaassa ei olla selkeästi oltu tyytyväisiä joukkueen puolustamiseen.

Badiashile aloitti uransa kotimaansa Limogensin paidassa, josta tie vei SC Malesherbesin kautta Monacoon. Mies on edustanut Ranskan maajoukkuetta aina 16-vuotiaasta asti ja debytoi viime syyskuussa Les Bleusin paidassa myös miesten tasolla.

Vasempana topparina pääsääntöisesti operoiva Badiashile on fyysisesti vahva pelaaja, joka on vaikea ohitetettava yksi vastaan yksi -tilanteissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset