Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Real Madrid-hyökkääjän tilanne edelleen hämärän peitossa: Jatkuuko matka yllättävään suuntaan?

Eden Hazard
AOP

Eden Hazardin ura Real Madridissa saattaa tulla päätökseensä. Yhtenä maailman parhaista pelaajista La Ligaan saapunut belgialainen ei ole pystynyt vastaamaan valtaviin odotuksiin Santiago Bernabeulla. Viimeisten huhujen mukaan mies saattaa olla matkalla yllättävään suuntaan.

Turkin liigassa pelaava Fenerbache on lähteiden mukaan kiinnostunut Real Madridin Eden Hazardista. Belgialainen siirtyi järisyttävällä siirtosummalla Madridin auringon alle vuonna 2019, mutta ei ole pystynyt missään vaiheessa lunastamaan itseensä kohdistuneita odotuksia.

Belgialainen on tehnyt Los Blancosille yhteensä vain seitsemän maalia ja palannut useamman kerran lomilta ylipainoisena.

Fenerbahcen kerrotaan nyt tarjonneen Hazardille ulospääsyä vaikeaan tilanteeseen. Turkkilaisseura on raporttien mukaan valmis hankkimaan Hazardin riveihinsä lainasopimuksella, jonka myötä he maksaisivat suuren osan pelaajan palkasta.

Belgialaistaiturin ei kuitenkaan uskota olevan juurikaan kiinnostunut siirrosta, eikä Madrid todennäköisesti yritä pakottaa häntä lähtemään.

Hazardin esitys keskiviikkoisessa Copa del Reyn ottelussa neljännellä sarjatasolla pelaavaa Cacerenoa vastaan jätti todella paljon toivomisen varaa.

Los Blancosin kannattajat tekivät mielipiteensä belgialaisesta selväksi ja buuasivat hänet vaihtoon reilun tunnin pelin jälkeen. Jos ihmeitä ei tapahdu, sama kaava tulee todennäköisesti jatkumaan.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset