Muut sarjat

Messillä loistokas paluu PSG:n paitaan, Mbappe sivussa: “Näimme kentällä jälleen maailman parhaan pelaajan”

PSG:n Kylian Mbappe ja Lionel Messi

Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Lionel Messi teki keskiviikkona paluun PSG:n paitaan. Hyökkääjä oli hyvässä vireessä pienestä tauosta huolimatta ja iski joukkueensa toisen maalin 2-0 voittoon päättyneessä ottelussa SCO Angersia vastaan.

Paris Saint-Germain oli tyly isäntä Angersille Ligue 1:n keskiviikon kamppailussa. Hugo Ekitike huudatti kotiyleisöä vain viiden peliminuutin jälkeen vieden pariisilaiset johtoon.

Ottelu ratkesi toisella puoliajalla syntyneeseen Lionel Messin maaliin, joka vapautti Parc des Princesin raikuviin suosionosoituksiin.

Kyseessä oli Messin ensimmäinen peli sitten joulukuussa päättyneiden Qatarin MM-kisojen, jotka päättyivät Argentiinan juhliin. Koko ottelun pelannut Messi oli muutenkin oivalla pelipäällä, eikä pieni tauko näkynyt juurikaan konkarin otteissa.

Christophe Galtier ylisti argentiinalaisen otteita taiston tauottua.

– Näimme kentällä jälleen maailman parhaan pelaajan. Leo oli fyysisesti valmis ja halusi pelata. Kun hän on kentällä, me tulemme aina saamaan runsaasti tekopaikkoja.

– Hän pystyi pelaamaan koko ottelun, joka on tietenkin erittäin positiivista meidän kannaltamme.

Messi sai sankarin vastaanoton palattuaan aiemmin PSG:n harjoitusvahvuuteen. On mielenkiintoista nähdä mitkä ovat Messin ja Kylian Mbappen välit Argentiinan voitonjuhlien jälkeen. Mbappe oli keskiviikkona lepovuorossa.