Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United hankki uuden maalivahdin: Silmukka kiristymässä de Gean ympärillä?

Jack Butland
AOP

Manchester United tiedotti perjantaina hankkineensa vahvistusta maalivahtiosastolleen. Jack Butland siirtyy Old Traffordille kauden loppuun asti kestävällä lainasopimuksella.

Jack Butland on allekirjoittanut Manchester Unitedin kanssa kauden loppuun asti kestävän lainadiilin. Crystal Palacen veräjänvartija saapuu Old Traffordille kirittämään David de Geaa, jonka sopimus on päättymässä kesäkuussa.

29-vuotias Butland on ehtinyt pelata toistaiseksi 87 valioliigaottelua ja vyölle on kertynyt myös yhdeksän maaottelua Englannin paidassa. Maalivahti oli hyvillä mielin saatuaan nimensä sopimuspapereihin.

– Tämä on massiviinen seura, jota pääsen nyt ylpeydellä edustamaan. Odotan innokkaana pääseväni työskentelemään upean maalivahtiryhmän kanssa, joka auttaa toisiaan parhaan mukaan joka päivä harjoituksissa.

– Olen pelannut de Geaa vastaan ja Tom Heaton on minulle tuttu maajoukkueesta. He ovat molemmat huipputason maalivahteja ja tuntuu mahtavalta päästä kilpailemaan heidän kanssaan ja tukemaan heitä.

– Tällä joukkueella riittää paljon tavoiteltavaa tämän kauden aikan. On upeaa päästä tekemään oma osani näiden tavoitteiden saavuttamisen eteen.

Vaikka Butlandille ei varmasti ole luvassa välitöntä luottoa voidaan hänen hankintaansa pitää omanlaisenaan viestinä de Gean suuntaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset