Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU todellisen yllätysnimen perässä – Vertasi itseään aiemmin Mohamed Salahiin: “Pystyn tekemään kentällä kaiken, mitä hänkin”

Vincent Aboubakar
AOP

Manchester Unitedin raportoidaan olevan hankkimassa Vincent Aboubakaria saudiarabialaisseura Al-Nassrista. Siirron toteutumisen uskottaisiin helpottavan Cristiano Ronaldon rekisteröimistä uuden seuransa paitaan.

Vincent Aboubakar oli yksi Kamerunin näkyvimmistä pelaajista Qatarin MM-kisoissa. Hyökkääjä iski kolmeen otteluun kaksi maalia, mutta ei pystynyt auttamaan afrikkalaisjoukkuetta etenemään alkulohkosta jatkoon.

Manchester Unitedin huhutaan olevan lähellä taitavan kamerunilaisen hankkimista saudiarabialaisesta Al-Nassrista.

Seura on saanut viime aikoina rutkasti julkisuutta Cristiano Ronaldon tartuttua joukkueen tähtitieteelliseen tarjoukseen. Ronaldo ei ole kuitenkaan vielä edustuskelpoinen uuden joukkueensa paidassa, sillä hänen rekisteröintiään ei olla vielä saatu viimeisteltyä.

Jos Aboubakar siirtyy Unitediin, Ronaladon rekisteröinti helpottuu merkittävästi. Al-Nassrin ulkomaalaispelaajien kiintiö on täynnä, joten tilaa on tehtävä, ennen kuin portugalilainen voi edustaa uuttaa seuraansa.

Aboubakar kommentoi aikaisemmin medialle Valioliigan tasoa ja otti kantaa Liverpool-hyökkääjä Mohamed Salahin edesottamuksiin.

– Ymmärrän miksi Salahia hehkutetaan. Hän on yksi Valioliigan tehokkaimmista maalintekijöistä. On luonnollista, että hänen ympärillään riittää puhetta, mutta henkilökohtaisesti en ole erityisemmin vaikuttunut hänen tasostaan.

– Pystyn tekemään kentällä kaiken, mitä hänkin. Minä en ole vain saanut mahdollisuutta pelata huippuseurassa.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset