Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelonan maajoukkuemies sittenkin lähtökuopissa? – ManU tarkkailee hollantilaisen tilannetta

Memphis Depay
AOP

Memphis Depayn jatkolla ollaan arvuuteltu viimeisten viikkojen aikana. Hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan hollantilainen saattaisi olla siirtymässä Manchester Unitediin, jota hän edusti vuosina 2015-2017.

Hollannin maajoukkueen mukana vahvat MM-kisat pelannut Memphis Depay saattaa olla vaihtamassa maisemaa. Vaikka FC Barcelonan manageri, Xavi Hernandez, kertoi haluavansa pitää hollantilaisesta kiinni hänen huhutaan harkitsevan muita vaihtoehtoja.

Depayta ollaan linkitetty moneen suuntaan, mutta viimeisimpänä hänen perässään on raportoitu olevan Manchester United. Depay pelasi Old Traffordilla vuosina 2015-2017, mutta valtavista odotuksista huolimatta homma jäi enemmän tai vähemmän piippuun.

Tämän jälkeen mies on ehtinyt edustaa Ranskan liigan Lyonia, josta matka jatkui Kataloniaan vuoden 2021 kesällä. Depayn nykyistä sopimusta on jäljellä vain puoli vuotta, joten lähiaikoina saattaa alkaa tapahtua.

Hyökkääjän kerrotaan olevan kiinnostunut palaamaan Englantiin, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Depay ei ole pystynyt koskaan täysin lunastamaan valtavaa potentiaaliaan, mutta on nostanut jälleen profiiliaan viimeisten vuosien aikana. Tällä kaudella rooli on jäänyt erittäin pieneksi Camp Noulla, joten maisemanvaihdos saattaisi tulla pelaajan kannalta tarpeeseen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset