Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Napoli ja Leicester tarjouskilvassa Marokon MM-tähdestä

Azzedine Ounahi
AOP

Napoli on edelleen kiinnostunut Marokon paidassa upeat MM-kisat pelanneesta Azzedine Ounahista. Ligue 1:ssä pelaavan Ounahia on yhdistetty niin ikään useampaan Valioliigaseuraan.

Kuten aiemmin uutisoimme, Azzedine Ounahin ympärillä riittää kuhinaa. 22-vuotias SCO Angersin pelaaja vakuutti kyvyillään Qatarin MM-turnauksessa ja nousi yhdeksi kisojen komeetoista.

Monipuolinen keskikentän maestro pystyy operoimaan useammassa eri roolissa, mutta hänen parhaat avunsa ovat kahden suunnan pelaamisessa.

Valioliigassa pelaavaan Leicester Cityn kerrotaan jättäneen hänestä viime viikolla noin 28 miljoonan euron arvoinen siirtotarjouksen, joka ei kuitenkaan johtanut sopimukseen.

Miehen pyyntihinnan uutisoidaan olevan noin 12 miljoonaa korkemmalla, joka saattaa vaikuttaa Kettujen ostohalukkuuuteen merkittävällä tavalla.

Myös toinen brittiseura, Newcastle United, on ollut Ounahin kintereillä. Vakuuttavassa iskussa tällä sesongilla ollut Magpies ei ole kuitenkaan lähteiden mukaan vielä edennyt puhetta pidemmälle.

Serie A:n kärkipaikkaa hallussa pitävä Napoli on niin ikään tarkkaillut pelaajan otteita MM-kisoista lähtien.

Sinipaitojen kerrotaan jättäneen Angersille tarjouksen, joka olisi arvoltaan pyyntipintaa alempi, mutta Angersille jäisi lainaoikeus pelaajaan.

Edellä mainittujen seurojen lisäksi Ounahi on kiinnostanut myös Marseillea, PSG:tä ja Lyonia.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset