Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle viemässä sittenkin Liverpoolin tavoitteleman brassilupauksen?

Flamengo Brasilia
AOP

Upeasti tällä kaudella pelannut Newcastle United on lähteiden mukaan hankkimassa uusia vahvistuksia. Magpiesin uutisoidaan olevan kiinnostunut Brasilian liigan Flamengossa pelaavasta João Gomesista.

Huikeaa kautta pelaava Newcastle tavoittelee tammikuun siirtoikkunassa Flamengon keskikenttäpelaaja João Gomesia. 21-vuotiaan nuorukaisen uskotaan olevan saatavilla suhteellisen edulliseen hintaan, mikäli siirron muista ehdoista päästään sopuun.

Gomes on noussut lähiaikoina useamman eurooppalaisseuran hankintalistalle. Brassipelaaja on myöntänyt itsekin suureksi tavoitteekseen Mestarien liigassa pelaamisen, joten tämäkin puhuu mahdollisen siirron puolesta.

Flamengo kuuluu Brasilian suurimpiin seuroihin ja on hallitseva Copa American mestari. Gomes on nuoresta iästään huolimatta pystynyt vakiinnuttamaan asemansa seuran kivikovassa ykkösmiehistössä.

Nuorukaisen perässä on aikaisemmin uutisoitu olleen ainakin Real Madrid, Manchester United ja Liverpool. Redsiä on pidetty Gomesin kaikkein todennäköisimpänä ottajana, mutta Newcastlen kiinnostus saattaa sotkea pakkaa merkittävällä tavalla.

Liverpoolilla on meneillään todella vaikea kausi, kun taas Magpies on ollut uskomattomasssa lennossa. St. James’ Parkilla pelaa jo ennestään kaksi brasilialaista, Joelinton ja Bruno Guimaraes, jotka voisivat osittain helpottaa Gomesin sopeutumista sateisille saarille.

Lähde: TheHardTackle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset